VANLIGA FRÅGOR

Här har vi samlat vanliga frågor och svar.

Kan ni delleverera en order om jag beställt både standardvaror och måttillverkade produkter?

Nej, tyvärr inte. I dessa fall föreslåt vi att du istället lägger två olika order, om du önskar få standardprodukterna snabbare.

Finns det någon rabattkod?

För att vara säker på att inte missa våra erbjudandet och rabattkoder kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev som skickas ut ungefär 1 gång i månaden med inspiration och erbjudanden!

Hur levereras min order?

Vi levererar med DHL, Postnord eller UPS. 

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är 2-4 dagar, för måttillverkat gäller ca 3 veckor.

Jag behöver min måttillverkade order snabbare än 3 veckor, kan ni ordna det?

Tyvärr kan vi inte påverka leveranstiden på måttillverkade order. De tillverkas alltid i kronologisk ordning efter orderdatum. Leveranstiden är cirka 3 veckor då det ibland går snabbare än 3 veckor, och ibland tar någon dag extra – det beror lite på hur många inkomna order vi har fått. 

Vad kostar frakten?

Fraktkostnaden är 9,99€ respektive 19,99€ för längre gods (över 110cm). För order över 150€ är det fri frakt!

 

Har min order gått igenom?

Har ditt köp gått igenom får du en orderbekräftelse direkt när köpet har gjorts. Glöm inte att kolla skräpkorgen ifall den ligger där!

Är min order skickad?

När din order har blivit packad och skickad från oss får du ett mail. Efter det tar det 1-2 dagar innan ditt paket kommer fram.

Kan jag ändra i min order?

Nej, efter att köpet är genomfört kan du inte ändra i din beställning. Glömde du något kan du göra en ny beställning och är det något du ångrar kan du skicka varan i retur till oss sedan.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?

Vi debiterar en avgift på 50€ för paket som inte hämtas ut, vilket motsvarar de faktiska kostnader för returfrakt, fraktkostnad samt hantering.

Vilka betalsätt finns?

Vi erbjuder betalning via Klarna Checkout. I samband med din registrering använder vi ditt personnummer för att kontrollera din adress. Genom Klarna Checkout erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning.

Våra fakturor skickas ut via mail i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.fi

 

Finns det någon rabattkod?

För att vara säker på att inte missa våra erbjudandet och rabattkoder kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev som skickas ut ungefär 1 gång i månaden med inspiration och erbjudanden!

Var ser jag min faktura?

Har du valt faktura som betalningssätt hittar du den på ditt konto hos Klarna.

Logga in på ditt konto hos Klarna för att se all information om din faktura. Där kan du bland annat se förfallodatum, belopp, köpdatum med mera.

Hur får jag tillbaka pengarna vid retur?

Beloppet betalas tillbaka på samma konto som pengarna drogs från.

Hur lång returrätt har jag?

Om produkten inte passar i ditt fönster kan du returnera den till oss inom 14 dagar från att du mottagit produkten.

Kostar returen något?

Ja, om du önskar utnyttja din returrätt, står du som kund för returkostnaden

Hur reklamerar jag en produkt?

Behöver du reklamera en produkt gör du det via vårt onlineformulär.

Hur returnerar jag min order?

Är du inte nöjd har du 14 dagars ångerrätt efter det att du mottagit varan. Du som konsument kontaktar Hasta inom ångerrätten 14 dagar via mail eller genom att registrera returen via hemsidan.

Skicka tillbaka din vara inom 30 dagar efter att du har registrerat din retur. Har vi inte mottagit din retur inom denna tid, så utgår vi ifrån att du har bestämt dig för att inte skicka tillbaka din vara, och avslutar ditt returärende.

Väljer du att utnyttja ångerrätten, står du som kund för returkostnaden.

OBS! Ångerrätten gäller ej måttillverkade eller specialbeställda varor.

 

 Så här returnerar du en produkt:

  1. Registrera din retur här inom 14 dagar efter att du mottagit din vara.

2. Packa godset väl, om möjligt i originalförpackning för att undvika transportskador. Produkten måste returneras i originalskick inklusive förpackning och vara i säljbart skick.

3. Boka frakten med valfritt fraktbolag. Vi rekommenderar starkt att du använder dig av en spårbar och försäkrad fraktservice när du skickar tillbaka en vara till oss. Spara alltid inlämningskvitto för att kunna spåra din leverans. 

Kan jag byta min produkt?

För att byta din vara behöver du göra en retur och sedan lägga en ny beställning på den produkt du vill ha. Detta gäller ej för måttillverkat där vi tyvärr inte kan erbjuda returrätt.

Kan jag returerna en produkt när jag har öppnat förpackningen?

Du får öppna förpackningen och kika på produkten, men om produkten är använd, förstörd eller på något annat sätt påverkad så att den inte går att sälja vidare kan vi tyvärr inte godkänna en retur. Därför är det viktigt att du sparar ytterkartongen så du kan använda samma vid returen och att du packar produkten lika fint som den kom packad till dig.

Kan jag returnera måttillverkade produkter?

Nej, vi kan tyvärr inte lämna returrätt på måttillverkade eller kapade produkter eftersom att de är specialanpassade efter just dina mått.

Hittade du inte svaret på din fråga?

Kontakta oss på +46(0) 221 100 eller chatta med oss (vardagar 9-15),
eller maila [email protected] så hjälper vi dig!