25% på alla gardiner i standardmått med kod: GARDIN25

Flamskyddade gardiner

Att ha brandskydd i åtanke när man inreder är alltid en god idé. Detta gäller i synnerhet lösa textilier som kan vara väldigt lättantändliga.

Dessutom är gardinerna riktigt vackra, och det finns någon som passar in i varje inredningsstil. Du kan med andra ord få det oerhört fint hemma, samtidigt som du kan känna dig lite extra trygg. 

B1-certifierad

Våra flamskyddade gardiner är B1-certifierade i enlighet med DIN 4102-1.

Ett bra val i offentlig miljö

En ökad brandsäkerhet är viktigt i utsatta miljöer såsom offentliga byggnader där det vistas ett större antal männskor, lokaler med levande ljus eller andra miljöer med särskilda krav.

Extra trygghet i hemmet

Lika viktigt som det är med brandsäkerhet i offentliga miljöer, är det att kunna känna sig trygg i sitt hem och minimera onödiga risker.

Reglera solljuset

I kollektionen finns två vävar; en mörkläggande och en avskärmande. 

Skräddarsys

Vi måttillverkar gardinerna efter ditt exakta mått, så att de passar perfekt just där du ska ha dem.

Med comboband

Gardinerna levereras med comboband, vilket innebär att du kan hänga upp dem med alla typer av krokar, och både på stång och skena.

Flamskyddad gardin Hawick

Hawick

Hawick är ett mjukt, fint tyg som gör att gardinen får ett vackert fall. Väven är 95% mörkläggande och passar perfekt i rum där du önskar kunna stänga ute den största delen av ljuset utanför. Välj mellan fyra färger. 

Luton

Vår andra flamskyddade väv heter Luton och avskärmar mot de allra starkaste solstrålarna. Väven har en vacker, sober struktur med en fin glans. Finns i fem färger.

Shoppa produkterna

Loading