20% på ett helt köp med kod: OFF20

5 gardintips för det beiga rummet

[section padding__sm=”0px”] [row v_align=”middle” h_align=”center”] [col span=”9″ span__sm=”12″]

Den nya favoriten i skandinavisk inredning. Beige är en färg som gått från intetsägande till den hetaste inredningsfärgen i den skandinaviska inredningen. Det är dessutom en färg som skänker lugn och harmoni till ett rum, utan att ta över. Beige är snyggt och sådär perfekt minimalistisk samtidigt som det är lätt att matcha med andra kulörer. En färg att satsa på helt enkelt! 

Här visar vi 5 gardintips för det beiga rummet.

[/col] [/row] [/section] [row] [col span=”6″ span__sm=”12″ visibility=”hide-for-small”] [ux_banner height=”132%” bg=”206256″] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner]

Gardin Skimra

[/col] [col span=”6″ span__sm=”12″] [ux_banner height=”132%” bg=”195774″] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner]

Gardin Hawick

[/col] [/row] [row h_align=”center”] [col span=”8″ span__sm=”12″ align=”left”]

1. Matcha med vitt 

Beiga väggar matchas med fördel med vita gardiner. De ljusa färgerna kompletterar varandra väl för den som vill satsa på neutrala färger i sin inredningsbas. Tillsammans med transparenta, romantiska gardiner skapar den jordnära beiga kulören en lugn oas som andas avkoppling och tar till vara på det naturliga ljuset. 

 

[/col] [/row] [row] [col span=”6″ span__sm=”6″] [ux_banner height=”132%” bg=”195358″] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner]

Gardin Dokie

[/col] [col span=”6″ span__sm=”6″] [ux_banner height=”132%” bg=”213525″] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner]

Gardin Ljuva

[/col] [/row] [row h_align=”center”] [col span=”8″ span__sm=”12″ align=”left”]

2. TON I TON

Fånga upp kulören på väggen genom att satsa på gardiner ur samma färgskala. Att inreda ton i ton ger ett lugnt och samlat intryck där man jobbar med en helhet istället för kontraster. Det är inte en nödvändighet att gardinerna exakt matchar väggfärgen och övrig inredning i nyans. Så länge man använder samma färgskala så är det enkelt att skapa en snygg och tydligt genomtänkt inredning där nyanserna samspelar. 

 

[/col] [/row] [row] [col span=”6″ span__sm=”6″] [ux_banner height=”132%” bg=”211623″ bg_pos=”100% 17%”] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner]

Gardin Lina

[/col] [col span=”6″ span__sm=”6″] [ux_banner height=”132%” bg=”211629″ bg_pos=”100% 8%”] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner] [/col] [/row] [row h_align=”center”] [col span=”8″ span__sm=”12″ align=”left”]

3. Lantligt och rustikt

Beiga textilier gifter sig väl med ljusa träslag och naturinspirerade inredningsdetaljer. Satsa på en gardin med linnestruktur som ger den rustika känslan där naturliga inslag och jordnära kulörer samspelar.  

[/col] [/row] [row] [col span=”6″ span__sm=”12″] [ux_banner height=”132%” bg=”211728″] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner]

Gardin Luton

[/col] [col span=”6″ span__sm=”12″ visibility=”hide-for-small”] [ux_banner height=”132%” bg=”115950″ bg_size=”original” bg_pos=”63% 15%”] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner]

Gardin Dokie

[/col] [/row] [row h_align=”center”] [col span=”8″ span__sm=”12″ align=”left”]

4. hotellkänsla

Låt gardinerna ta plats genom att satsa på maffiga hotellgardiner som drar blickarna till sig. De beiga kulörerna passar väl in i den neutrala färgskalan som ofta förknippas med hotell och kombineras med fördel med en tunn, skir gardin för den extra lyxiga känslan.  

[/col] [/row] [row] [col span=”6″ span__sm=”6″] [ux_banner height=”132%” bg=”213530″ bg_pos=”100% 0%”] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner]

Gardin Dokie

[/col] [col span=”6″ span__sm=”6″] [ux_banner height=”132%” bg=”213534″ bg_pos=”100% 2%”] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner]

Gardin Elephant

[/col] [/row] [row h_align=”center”] [col span=”8″ span__sm=”12″ align=”left”]

5. i Barnrummet

Beige är en bra basfärg i barnrummet där det ofta finns utrymme för mer lekfullhet och kontraster. Genom att jobba med en beige bas, blir det lätt att satsa både på lekfulla mönster eller häftiga kontraster och samtidigt behålla den rofyllda känslan i rummet. 

[/col] [/row]

Loading