25% på alla gardiner i standardmått med kod: GARDIN25

Säljorganisation

Jobba hos oss

Vi letar efter vanliga människor som har potential att skapa något unikt tillsammans med oss.

Tack vare ett engagerat och sammansvetsat gäng av vanliga människor växer vårt lilla Köpingsföretag snabbt och tar mer och mer marknad. Vi vill träffa dig som har lika stor potential som vi att växa, som är engagerad och tar ansvar och som är prestigelös nog att passa in i ett team där alla hjälps åt för att vi ska utvecklas.

Lediga tjänster just nu

Inga lediga tjänster

Om du är intresserad av att jobba hos oss, men det inte finns några lediga tjänster ute är du ändå alltid välkommen att skicka in ditt CV på [email protected] så kan vi kontakta dig om det dyker upp en tjänst som kan passa!

Julia

JULIA NILSTÅL
Marketing Manager/Art director

Hur ser en typisk arbetsvecka ut?
En arbetsvecka i marknadsteamet är väldigt omväxlande, varje dag ser olika ut och det finns en stor frihet i hur dagarna planeras. Det är allt ifrån att fotografera produkter och utveckla våra e-handlar till att producera digitala annonser och nya produktkataloger.

Vilka är fördelarna med att jobba här?
Det händer väldigt mycket – vi är mitt uppe i en spännande resa där vi satsar stort på digitalisering och att nå ut på nya, internationella marknader. Du behöver alltså aldrig ha tråkigt. Sedan är teamet också en av de största fördelarna, vi peppar varandra i både med- och motgång och hjälps alltid åt när det behövs.

Vilka egenskaper behöver man ha för att lyckas?
En nyfikenhet och vilja att lära sig. Ingen kan allt, men är du öppen för ny kunskap och erfarenhet så passar du bra in i vårt team. Det är också bra att vara kreativ, lösningsorienterad och organiserad.

Varför har du valt att börja jobba här, och stanna kvar på företaget?
Jag sökte till Hasta just för att platsannonsen lät så otroligt rolig, och har valt att stanna för att det visade sig vara sant. 

Emmally

EMMALLY BOSCARINO
Online Sales Advisor

Berätta kort om din bakgrund
Jag började på Hasta för snart två år sedan. Innan dess jobbade jag i flera år i en helt annan bransch. De kunde se min potential och vad jag hade att erbjuda företaget och det har visat sig stämma bra. Att jag arbetat större delen av mitt arbetsliv i engelskspråkiga länder är en klar fördel i min roll då Hasta satsar stort på internationell expansion. Engelska är dessutom mitt förstaspråk, något som företaget verkligen tar vara på i flera arbetssammanhang. Jag känner mig verkligen hemma här.

Hur ser en typisk arbetsmånad ut för dig?
Min månad är omväxlande och fylld av blandade arbetsuppgifter, dock med störst fokus på våra kunder. Min huvudsakliga arbetsuppgift består i att hålla digitala konsultationer där jag hjälper dem med allt ifrån tygval till färdig offert. Jag arbetar även en del med traditionell kundservice via chatt eller telefon samt stöttar övriga avdelningar vid behov. Arbetet är uppdelat på ett sätt som gör att jag sällan känner mig uttråkad.

Vad är de främsta fördelarna med att jobba inom Hasta AB
Hasta är ett stort företag med många stora kunder och en väldigt ljus framtid. Det är alltid flera spännande projekt på gång och en stark vilja att komma framåt och utvecklas under resans gång. Däremot att vi ett relativt litet gäng som arbetar väldigt bra ihop. Det är teamet som är den främsta fördelen här. Alla vill verkligen företagets bästa och det känns som en familj. Det är något jag uppskattar väldigt mycket.

Vad är viktigt för att lyckas i en roll på Hasta?
Att vara flexibel och en lagspelare är A och O här. Att vara villig att växa och anta nya utmaningar som ibland kan vara utanför ens bekvämlighetzon är jätteviktigt. Ödmjukhet och en god attityd är egenskaper som uppskattas på Hasta och en förutsättning för att lyckas, oavsett roll.

Våra värderingar

Ärlighet
Vi ska vara ärliga i våra samarbeten, i vårt sätt att göra affärer och i vår kommunikation med varandra.

Långsiktiga relationer
Vi har alltid ett trevligt bemötande, vårdar våra relationer och strävar efter samarbeten där alla parter är vinnare på sikt.

Innovation
Vi letar alltid efter nya, innovativa sätt att förbättra våra produkter och vår verksamhet och trivs i en föränderlig värld där vi måste använda vår kreativitet för att utvecklas.

Investera smart
Vi är kostnadsmedvetna och utvärderar alltid hur vi investerar både vår tid och våra pengar. 

Hållbarhet
Vi strävar efter att stödja en positiv utveckling för vår miljö och människor runtomkring oss och investerar i ny, hållbar teknik för att göra det möjligt.

Lika rättigheter
Hos oss är det din prestation och kompetens som är det viktiga, inte ditt kön, etnicitet, religion, sexuell läggning, politiska åsikter eller annat kopplat till din identitet. Hasta som företag är neutral i politiska och religiösa frågor.

Loading